Posted on

greenhouse sour diesel

Title : Great
Comment : always top grade seeds. SD prooved himself great in gerilla outdoors.

Title : Suor diesel
Comment : Ottimi semi pianta fantastica da coltivare anche indoor
Title : exelent
Comment : molt bona y diferent

Title : Top
Comment : Alles super!
Title : Sour Diesel
Comment : Very professionally packed, fresh seeds I got 100% germination.
Title : R.Q. Sour Diesel is m’n favoriete strain!
Comment : Al zo’n 10 jaar teel ik zomers 5 wietplanten (legaal, HA verklaring), De planten staan beschut, op de 3de etage, groot overdekt balkon. Door de jaren heen heb ik veel strains geteeld, altijd 5 verschillende strains. Drie jaar geleden ontdekte ik Sour Diesel van RQSeeds. In alle opzichten werd het mijn favoriet! Zeker ook vanwege de typische ‘diesel’ geur en aroma. Ik besloot dat ik Sour Diesel opnieuw zou telen. Afgelopen jaar maakte ik helaas een ‘inzichtsfout’, omdat ik het niet wist. Ik miste het inzicht. Bij een zaadbank had ik de vijf rassen besteld, waaronder Sour Diesel. Maar het was de Sour Diesel van een ander zaadhuis. Jullie Sour Diesel was véél beter. Voor komend seizoen, dat sinds een week is begonnen (plantjes staan onder led (16/8). Er staan TWEE Sour Diesels op m’n onderzoeksagenda dit jaar: Uiteraard jullie Sour Diesel. Ik zou haast zeggen “de beste”, maar ik ken de andere strains nog niet. Over ongeveer 30 weken zal ik het weten, welke Sour Diesel mijn favoriet is. Jullie tegenstander in de ring is Amherst Sour Diesel van Humboldt. .. Thanks, Shantah www.sterrennacht.nl
Sour Diesel is a very pungent, aromatic strain. Heavy chemical, herbal and sour flavours come from its glistening buds. When grown well, it will give yields of 450-600 grams per square metre. This is both a yield in quantity and quality, producing high-quality, resinous, aromatic buds. Full Diesel power!
Title : Greatest!
Comment : Fina y de calidad

Title : Too seeds
Comment : My first experience and huau it works. Too quality seeds

Also known as Sour D, this is a unique sativa-dominant strain named after its diesel-like aroma. Its THC content is around 25%, delivering a head high that makes it a great medicinal strain.